Rabattrelaterade Emojis

Någonting som är väldigt roligt och som många inte känner till är att det faktiskt finns emojis som betydelser som kan kopplas direkt till rabatter! Framför allt handlar det om emojis som har japanska tecken som betyder någonting som har med rabatt att göra, som t.ex. denna: 🈹, som är ett japanska tecken som betyder just "rabatt". Likaså finns denna emoji: 🉐, som är ett japanskt tecken som betyder "fynd", i betydelsen "bra köp" eller "bra affär". Sedan finns det även en emoji med ett japanskt tecken som betyder "gratis", nämliigen denna emoji: 🈚.

Utöver dessa emojis med japanska tecken finns sedan givetvis även rena shoppingrelaterade emojis, som t.ex. shoppingväskorna 🛍 och shoppingvagnen 🛒. Men även klassiker som pengasäcken 💰 och pengar med vingar 💸 är också tätt relaterade till shopping, likaså kreditkortet 💳, mynt 🪙 och de olika sedel emojisarna 💵💴💶. Man kan också säga att diamant emojin 💎 kan kopplas till shopping, eftersom diamanter ofta ses som biljetten till kvinnans hjärta ❤️.

Faktum är att det faktiskt finns oerhört många emojis som är hur roliga som helst och som kan användas för de flesta sammanhang. De tips vi har noterat här ovan kommer från Emoji.se som har massa fakta om alla emojis och en jättebra sökmotor som man kan använda för att hitta betydelsen av en emoji eller en emoji utifrån en beskrivning. 👍

En stor smiley emoji tillverkad av massvis med mindre emojis

En stor smiley emoji tillverkad av massvis med mindre emojis