Flow med massagepistoler och träningsutrustning

You flow, they flow, we flow, everybody flows! Ungefär så vill företaget Flowlife att folk skall tänka när det kommer till deras produkter. Och oj gosse, så mycket flow det är kring deras produkter. De har krigat sig in på den svenska marknaden när det kommer till produkter för massage och hemmaträning, och farit fram som en slags raket. Framför allt har de gjort sig kända för sina prisvärda och fenomenalt bra massagepistoler.

Massagepistoler

Den massagepistol som Flowlife marknadsför som har kanske gjort mest väsen av sig är "Flowgun Go!", som av de flesta som vet vad de snackar om anses som oerhört prisvärd. Att den heter just "Go!" anspelar på att den är enkel att ta med sig, vilket också är helt sant. Det är busenkelt att ha den med och använda den t.ex. direkt efter träningen, då det följer med en förvaringsväska som är både snygg och smidig att ta med sig. Flowgun Go! kostar runt 2 000 kr (under kampanj/med en rabattkod).

Men om man vill ha någonting som är lite bättre, när det kommer till massagepistoler, så finns även en värsting. Den heter kort och gott "Flowgun massagepistol". Den är kraftfull som bara den, och kommer givetvis också med en väska för att kunna ta med sig enkelt. Flowgun massagepistol kostar runt 3 000 kr (under kampanj/med en rabattkod).

Träningstillbehör

Även om massagepistoler är det som har gjort Flowlife kända, så är det inte allt de har. Det finns även en uppsjö med riktigt smarta träningstillbehör, som även är riktigt snygga och stylish. Framför allt har de en riktigt fräsch yogamatta som de kallar för "Flowmat", som har två olika skikt; ett av naturgummi och ett av korkek. Flowmat kostar runt 600 kr (under kampanj/med en rabattkod).

Rabattkod till Flowlife

Flowlife har ofta olika kampanjer och erbjudanden igång, och ibland finns även rabattkoder att använda. Om du vill kolla om Flowlife har någon kampanj eller något erbjudande igång just nu, så kan du kolla på den här sidan som listar giltig rabattkod Flowlife.

Massage med en Flowgun Go!

En Flowgun Go! ger en lika skön massage som du kan se på bilden här ovan.